OrganiClean HC-100

DOMENII DE UTILIZARE:

  • Curățarea si întreținerea separatoarelor de grăsimi.
  • Întreținerea de fose septice.
  • Întreținerea canalelor de scurgere si a rezervoarelor.
  • Întreținerea instalațiilor municipale și industriale de tratare a deșeurilor.

PROFILUL PRODUSULUI:

  • Componenți 100% naturali și cultivați
  • Nu conține organisme modificate genetic
  • Nu conține agenți patogeni
  • Nu este congelat

Complexul microbian din familia Archaea este astfel conceput încât să aibă capacitatea de a digera grăsimile și deșeurile organice din separatoarele de grăsimi, stațiile de evacuare, sau de oriunde există o acumulare de deșeuri cu conținut de grăsimi.
Pe parcursul procesului de bioremediere mirosurile neplăcute sunt eliminate.
Microbii utilizați ușurează activitatea separatorului de grăsimi prin fluidizarea mediului asupra căruia se acționează, eficientizând astfel procesul și reducerea activității pompei de evacuare (economie de energie). De asemenea, microbii previn acumularea de substanțe solide în componentele/echipamentele pompei de evacuare, ceea ce constituie un alt avantaj deosebit pentru utilizatori.
Rezultatul? Costuri de întreținere reduse considerabil!

Microbii utilizați în produsele noastre sunt originari din familia Archaea, mult mai rezistenți și cu un spectru microbian mult mai larg, comparativ cu bacteriile sau cu alți agenți de bioremediere.
Microbii din familia Archaea sunt cei mai potriviți pentru condițiile dure, neplăcute, din tradiționalele separatoare de grăsimi și stațiile de evacuare, acționând eficient și cu rezultate excelente! Sunt microbi naturali, nepatogeni și nemodificați genetic.
Trăiesc în mediul înconjurător, de obicei în condiții extreme (temperatură, salinitate, pH etc.), și dețin o excelentă capacitate de reciclare a contaminanților, asupra cărora acționează la nivel molecular, descompunându-i în elemente care nu perturbă echilibrul ecosistemului.
Noi deținem modalitatea de aplicare a acestor microbi benefici în cazul contaminării domestice (produse de către om), asigurându-vă că astfel veți realiza cea mai naturală, completă și durabilă curățare.

DESCRIEREA PRODUSULUI:

OrganiClean HC-100 conține microbi benefici care degradează o gamă largă de grăsimi, suspendați într-o pulbere absorbantă.
OrganiClean HC-100 conține 100 miliarde microbi pe gram iar populația microbiană se dublează la fiecare 20 de minute în condiții ideale.
OrganiClean HC-100 este conceput pentru a metaboliza o gamă largă de grăsimi, produse petroliere și hidrocarburi contaminante.
OrganiClean HC-100 este un complex care are la bază microbi Archaea, conținând specii aerobe, anaerobe și facultativ anaerobe, cu capacitatea de remediere a unui spectru larg de substanțe contaminante.

OrganiClean HC-100 este recomandat pentru: industria alimentară (produse din carne, produse din pește, prelucrarea fructelor și legumelor, utilizarea uleiurilor și a grăsimilor, lactate, prăjire și grill-ul, utilizarea zahărului și a produselor pe bază de zahăr, precum și de panificație, producția de bere, băuturi alcoolice și apă minerală ) și industria alimentară (restaurante, fast-food, catering).

EXEMPLE DE UTILIZARE ÎN SEPARATOARE DE GRĂSIMI:

1.Separator de grăsimi în restaurant
2. Înainte de utilizarea OrganiClean HC-100
3. După o săptămână de utilizare
4. După trei săptămâni de utilizare
DATE TEHNICE: 
Interval efectiv pH pH – 5.0-10.0 pH (interval optim de lucru: pH 5.5-10.5)
Temperatura0°C – 49°C (interval optim de lucru: 5°C – 45°C)
SalinitatePână la 25%  sau 250 ppt
Conținut minim de oxigenMenținut la minim 1ppm (% din amestec sunt microbi anaerobi, dar complexul microbian acționează performant în prezența oxigenului)
UmiditateUmiditatea menținută >10%; umiditate menținută în sol >1%

Despre Compania Noastră

Renergetics Scandinavia SRL, distribuitor unic al companiei suedeze Renergetics Scandinavia AB, oferă produse organice concentrate având în compoziție microbi produși natural care elimină petrolul, derivate petroliere sau alte substanțe ce trebuiesc eliminate pentru a asigura sănătatea deplină a mediului înconjurător.

Date de Contact

Adresa: Renergetics Scandinavia SRL

Aristizza Romanescu, nr. 12,

Sector 4, București, R-040309

Putem fi contactaţi la numerele:

Julian Rosengren0772 248 407

E-mail: info (@) renergetics.ro